Jubelår ! Vi firar 6-8 november 2020.

I år 2020 firar Bibliodramasällskapet i Sverige tio år som förening. Därför vill vi jubla och vara glada, och mötas kring texter om jubelåret i Bibeln och förbinda det med hållbarhet!Vid årets bibliodramadagar i november vill vi samla alla som vill vara med och fira, men också bjuda in intresserade och nyfikna att delta på olika vis!i Vi bjuder in till två dagar, med möjlighet till övernattning.
Fredag kväll 6 november till söndag morgon 8 november.
(Observera datumet!  I ett tidigt skede skrev vi ett annat datum, som då var preliminärt. Det är dessa dagar som gäller!) Vi tänker upplägget så här:

Vi hoppas att det är många som vill vara med och har därför bokat den mysiga Kärsögården (10 min med buss från Brommaplan i Stockholm) i syfte att ha tid tillsammans på en fin plats!

Skulle det inte bli tillräckligt många anmälda före september, så har vi bokat Bromma folkhögskola, och om Folkhälsomyndigheten säger att vi inte får träffas så blir bibliodramadagarna digitala.                                               

Lunch serveras förstås mitt på dagen. Årsmötet hålls på eftermiddagen.

Festkväll med Jubelårskrönika, teater, god mat och mycket mer. För dem som vill umgås hela kvällen utan att behöva bryta upp kommer möjligheten till övernattning till söndagen erbjudas, inklusive frukost!Bibliodramasällskapets styrelse hoppas att Du vill vara med och tillsammans med oss både fira arbetet med bibliodrama och göra bibliodrama förstås, och på så vis bidra till bibliodramas hållbarhet som ett berörande, kreativt, lekfullt och seriöst sätt att skapa möten mellan texter och människors liv också i framtiden!

Anmälningsinformation sänder vi ut före sommaren!
Notera datumen i din kalender!                                                                            

Sä här tänker vi oss helgen:

Fredag 6/11

Soppa och kvällsmacka.

En lång workshop börjar redan på fredagen och fortsätter under lördagen.

Parallellt under fredagskvällen kommer den som vill kunna delta i en kortare workshop.                                                                                                        

Lördag 7/11

Frukost för dem som övernattat.Den långa workshopen fortsätter med ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Parallellt med det långa bibliodramat finns det på förmiddagen möjlighet att vara med på ett kortare bibliodrama och ytterligare ett på eftermiddagen.                                 Lunch serveras förstås mitt på dagen.

Årsmötet hålls på eftermiddagen.

Festkväll med Jubelårskrönika, teater, god mat och mycket mer. För dem som vill umgås hela kvällen utan att behöva bryta upp kommer möjligheten till övernattning till söndagen erbjudas, inklusive frukost!

Bibliodramasällskapets styrelse hoppas att Du vill vara med och tillsammans med oss både fira arbetet med bibliodrama och göra bibliodrama förstås, och på så vis bidra till bibliodramas hållbarhet som ett berörande, kreativt, lekfullt och seriöst sätt att skapa möten mellan texter och människors liv också i framtiden!

Anmälningsinformation sänder vi ut före sommaren!

Notera datumen i din kalender!