Jubelåret blir 2021!

Datum är bestämt !

Save the dates … eller viktiga datum!
15-16 oktober 
Dags för de framflyttade dagarna med workshops i både bibliodrama och bibliolog samt en jublande festkväll då sällskapet jubilerar 10… nej 11 år.
Vi hoppas vi möts fysiskt på Bromma folkhögskola.

15 november
Årsmöte i digital form vilket gör att fler kan vara med!

Hösten 2021 kommer vi att fira Bibliodramasällskapet i Sverige elva år som förening. Därför vill vi jubla och vara glada, och mötas kring texter om jubelåret i Bibeln och förbinda det med hållbarhet! Vid årets bibliodramadagar i november vill vi samla alla som vill vara med och fira, men också bjuda in intresserade och nyfikna att delta på olika vis!

15- 16 oktober 2021

Vi satsar på ett härligt program, men mera om datum och praktiskt kommer så fort vi har fått stadigare information om läget i Sverige.

Festkväll med Jubelårskrönika, teater, god mat och mycket mer. För dem som vill umgås hela kvällen utan att behöva bryta upp kommer möjligheten till övernattning till söndagen erbjudas, inklusive frukost!

Bibliodramasällskapets styrelse hoppas att Du vill vara med och tillsammans med oss både fira arbetet med bibliodrama och göra bibliodrama förstås, och på så vis bidra till bibliodramas hållbarhet som ett berörande, kreativt, lekfullt och seriöst sätt att skapa möten mellan texter och människors liv också i framtiden!
                                                                       

Mera om program är på gång! Kommer så snart som möjligt!

Bibliodramasällskapets styrelse hoppas att Du vill vara med och tillsammans med oss både fira arbetet med bibliodrama och göra bibliodrama förstås, och på så vis bidra till bibliodramas hållbarhet som ett berörande, kreativt, lekfullt och seriöst sätt att skapa möten mellan texter och människors liv också i framtiden!

 Följ gärna gruppen på Facebook: ”Bibliodramasällskapet i Sverige”.

Här hittar du korta reklamsnuttar från helgen:

Film 1: Lotta Geisler hälsar välkommen

Film 2:Workshop 1 https://youtu.be/Jis2caNcrMg

Film 3: Workshop 4 https://youtu.be/KTyRdtHqSZM

Film 4: Workshop 2 https://youtu.be/W_MC94Wz0-c

Film 5: Åke Jonsson, är skapelseteolog, pastor och lektor på Teologiska Högskolan. https://youtu.be/njDsySfGYS4

Film 6: Lyssna på ett bidrag som ger mersmak till festen. Arne Jakobsson, lantbrukare från Gårdtjärn. https://youtu.be/lTbtWxawkx8

Film 7: På Festkvällen för du även lyssna och uppleva Enmansteater
” Mistero Buffo” med Arne Jakobsson, lantbrukare från Gårdtjärn.https://youtu.be/tnD8wvAFA1s

Film 7: Workshop 3 https://youtu.be/dj4HWdZP1sA