Bibliodrama, Karlstad

Bibliodrama – ett sätt att möta och uppleva en bibeltext

Välkommen till en helg med Bibliodrama och Lek på fullaste allvar. Bibliodrama är ett sätt att möta och uppleva en bibeltext med hela sig själv – med själ, hjärta, sinnen, även den egna livserfarenheten.

Info om kursen

Helgen 17-19 februari har du möjlighet att gå en helgkurs i Bibliodrama. Bibliodrama rör sig i mellanrummen, mellan orden i en text, mellan en själv och texten och mellan deltagarna. Ett prestationsbefriat, kreativt och lekfullt sätt att utforska och uppleva en text. Vi fördjupar oss i en bibeltext med kreativa uttryckssätt såsom musik, måleri och rörelse. Fokus just denna helg är: ”Som ett lerkärl”

Dag och tid

  • Fredag 17 februari kl. 18.00 – 20.00
  • Lördag 18 februari kl. 10.00 – 16.00
  • Söndag 19 februari kl. 10.00 – 16.00

Plats: Åttkantslunden 2 65219 KARLSTAD

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, du har allt du behöver.

Anmälan

Du anmäler dig från hemsidan. https://www.sensus.se/kurser-och-evenemang/bibliodrama-ett-satt-att-mota-och-uppleva-en-bibeltext-344815/

Begränsat antal platser. (Max åtta deltagare.) Kursen startar inte med för få anmälda. Sista anmälningsdag är 6 februari.

Kostnad

  • 800 kr inklusive material och enkelt fika. Faktureras av Sensus.

Övrig info och eventuella frågor

Medtag egen lunch. Möjlighet finns att äta på närliggande restaurang till självkostnadspris. Frågor om kursen tas med ledaren Lisa Krogdal tfn: 070-583 58 67 alt e-post: lisa.krogdal@svenskakyrkan.se