Bibeldagar med Tina & Susanne, Gotland

Efter jul händer nya saker…

Bibeldagar med Tina & Susanne

27- 28 januari i Vibble kapell

fredag 27 januari 15.00 – 20.00
lördag 28 januari 9.30 – 15.30

Material, mat & fika till självkostnadspris

Frågor och anmälan till christina.nimmerfalk@svenskakyrkan.se eller 073-091 93 28 senast 18 januari.

Ingen bibelkunskap behövs för att vara med, men läs gärna på
www.bibliodrama.se där det finns information om metoden

Jag heter Susanne Dahlgren och bor i Rättvik i Dalarna.
De senaste 14 åren har jag och en kollega haft förmånen att leda Bibliodrama 10 gånger per år i Falun, där jag arbetar som församlingspedagog. Ett av mina intressen är hantverk av olika slag, och det får jag utlopp för, genom att bland annat åka till Gotland på Medeltidsveckan som besökare. För några år sedan sa Tina, ”Kom till Gotland och ha Bibliodrama.” ”Ja, vad roligt, jag kommer!” Sa jag.
Och nu äntligen ska det bli av.

Sedan sexton år tillbaka har jag arbetat i Stenkumla församling och heter Christina Nimmerfalk, men kallas för Tina. Under min utbildning till diakon kom jag i kontakt med bibliodrama vintern 2000. Sedan dess har jag tyckt om den metoden att få fördjupa mig i olika bibeltexter. Åren 2005-2007 genomgick jag
bibliodrama-ledareutbildning och har även gått en vidareutbildning. Jag ser nu med glädje fram emot att välkomna Susanne från Dalarna så vi kan erbjuda dig att få vara med på ett längre bibliodrama.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN

STENKUMLA FÖRSAMLING OCH SENSUS STUDIEFÖRBUND